Bestill rom : First Hotel Dragonen

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

Please note: During 1-3 of June, 2017 we have 20 year age limit for all residents.

Moderate Room

Moderate Single Room

Se flere bilder

Våre Moderate-rom er 10 kvadratmeter store og er innredet med 105 cm brede senger. Rommene ble pusset opp i 2014 og har en moderne stil med parkettgulv.

Våre Moderate-rom er utstyrt med et skrivebord, en 32-tommer flatskjerm-TV og hårføner. De lyse og luftige badene er utstyrt med dusj.

Neste 24 timer - fra ,-

Bestill rom

Standard Room

Standard Twin Room

Se flere bilder

Våre Standard-rom varierer i størrelse fra 18 kvadratmeter og ble pusset opp i 2014. Rommene er tilgjengelige med 90 cm brede enkeltsenger som kan plasseres ved siden av hverandre for å lage dobbeltseng.

Våre standardrom har moderne design med parkettgulv. De er utstyrt med et skrivebord, lenestol, en 40-tommer flatskjerm-TV og en hårføner. De lyse og luftige badene har dusj.

Neste 24 timer - fra ,-

Bestill rom

Superior Room

Superior Double Room

Se flere bilder

Våre Superior-rom er 18 kvadratmeter store og ble pusset opp i 2014. Rommene er utstyrt med en 180 cm bred dobbeltseng og er utformet i moderne stil med parkettgulv.

Andre fasiliteter omfatter et skrivebord, stol, 40-tommers flatskjerm-TV og en vannkoker for kaffe/te. De lyse og luftige badene er utstyrt med dusj og kroppspleieprodukter

Neste 24 timer - fra ,-

Bestill rom

Deluxe / Familierom

Deluxe Family Room

Se flere bilder

Våre Deluxe-rom er 28 kvadratmeter store og ble renoverte i 2014. Rommene er utstyrt med 180 cm bred Høie Continental dobbeltsenger og har en egen myk sofagruppe med et salongbord for møter eller for frokost på rommet.

Deluxe-rommene er også utstyrt med en sovesofa som kan gjøres om til en 140 x 200 cm stor seng, en 50-tommer flatskjerm-TV, vannkoker for kaffe/te og et strykejern, strykebrett og hårføner. Kroppspleieprodukter er inkludert. Badet er utstyrt med badekar.

Neste 24 timer - fra ,-

Bestill rom

Suite / Familierom

Nice Suite at First Hotel Dragonen

Se flere bilder

Våre Suiter er 38 kvadratmeter store og ble totalrenovert i 2014. Soverommene er innredet med 180 cm bred Høie Continental dobbeltseng og 40-tommer flatskjerm-TV. I det private badet finner du et badekar og diverse kroppspleieprodukter.

Stuen er utstyrt med en ekstra 40-tommers flatskjerm-TV, et skrivebord og et salongbord. Det er også en sovesofa som kan gjøres om til en 140 x 200 cm stor seng.

Fasiliteter omfatter en hårføner, vannkoker for kaffe/te, et lite kjøleskap, mikrobølgeovn og strykejern og strykebrett. Gangen i suiten har god plass til bagasjen, samt et separat toalett.

Neste 24 timer - fra ,-

Bestill rom

First SmartBed

First SmartBed

Se flere bilder

Våre romslige og rolige SmartBed-rom er innredet med fjærsenger hvor fastheten på madrassen kan justeres.

Rommene har to separate senger (2x90 cm) eller en king-size-seng (180 cm). Rommene passer godt for deg som ønsker en ekstra god søvnopplevelse.

Når du bor på et SmartBed-rom får du i tillegg et personlig sovesett som inneholder en sovemaske og ørepropper.

Kapasitet:  Maks 2 personer

Neste 24 timer - fra SEK: 2 050,-

Bestill rom