Bestill rom : First Hotel Tällberg

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

Våre rom

Våre rom

Vi tilbyr forskjellige typer rom på hotellet; enkelt- og dobbeltrom, rom for gjester med kjæledyr og familie.

Rommene ligger både i hovedbygningen og i hytter og langhus i gården.

 

Våre rom

Hotellets hovedbygning har 49 rom i forskjellige kategorier. Vi har også 11 rom i separate hytter i nærheten av hovedbygningen.

Alle rommene er røykfrie og innredet i lyse farger med inspirasjon fra Dalarna. Fire av rommene er spesielt egnet for reisende med kjæledyr.

Alle våre 60 rom er utstyrt med dusj, toalett, telefon og flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi, skrivebord, garderobe, koffertbenk og komfortable senger.

 

Hovedbygningen

Rommene i hovedbygningen er litt annerledes, både når det gjelder størrelse og innredning. Her finner du rom som er beregnet til bruk av 1–4 personer. Noen av dobbeltrommene er tilknyttet med en dør, som gjør dem spesielt velegnet til familiebruk. Rom med mer end 2 senger er normalt innredet med 2 enkeltsenger samt en ekstra sammenleggbar seng etter behov. Noen av rommene er handikapvennlige.

Perssons hytte

Perssons hytte er innredet med 2 firemannsrom samt 1 dobbeltrom. Utenfor hytten er det hagemøbler og en stor, herlig gressplen, hvor barna kan leke til de blir trette. Dessuten finnes det både en lekeplass og et lekehus like i nærheten.

Elsas låve

Låven har 4 standarddobbeltrom, hvor kjæledyr er velkomne. Alle rom har egen inngang utenfra. Det er også et høyloft samt et familierom med fem senger over to etasjer. I første etasje er det en sovesofa for 2 personer. I andre etasje er det en dobbeltseng samt en enkeltseng, samt toalett og dusj.

Leksandshytte

Denne sjarmerende hytten har egen bakgård og består av 2 separate standard dobbeltrom. Hytten er ideelt egnet til familier eller vennegrupper. Privat terrasse på sommeren.