Bestill rom : First Hotel Tällberg

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

Hovedbygningen - Rommene i hovedbygningen er litt annerledes, både når det gjelder størrelse og innredning. Her finner du rom som er beregnet til bruk av 1–4 personer. Noen av dobbeltrommene er tilknyttet med en dør, som gjør dem spesielt velegnet til familiebruk. Rom med mer end 2 senger er normalt innredet med 2 enkeltsenger samt en ekstra sammenleggbar seng etter behov. Noen av rommene er handikapvennlige.

Perssons hytte - Perssons hytte er innredet med 2 firemannsrom samt 1 dobbeltrom. Utenfor hytten er det hagemøbler og en stor, herlig gressplen, hvor barna kan leke til de blir trette. Dessuten finnes det både en lekeplass og et lekehus like i nærheten.

Elsas låve - Låven har 4 standarddobbeltrom, hvor kjæledyr er velkomne. Alle rom har egen inngang utenfra. Det er også et høyloft samt et familierom med fem senger over to etasjer. I første etasje er det en sovesofa for 2 personer. I andre etasje er det en dobbeltseng samt en enkeltseng, samt toalett og dusj.

Leksandshytte - Denne sjarmerende hytten har egen bakgård og består av 2 separate standard dobbeltrom. Hytten er ideelt egnet til familier eller vennegrupper. Privat terrasse på sommeren.

Moderate Room

Moderate Double room

Se flere bilder

Mindre dobbeltrom

Kategorien omfatter de mindre dobbeltrommene i hovedbygningen samt våre hytter på omkring 18–20 kvadratmeter. Alle er innredet med 2 komfortable senger (80 cm brede), lenestol/stol, skrivebord, flatskjerm-TV, hårføner, toalett og dusj.

 

Mindre enkeltrom

Enkeltrommene på omkring 12–15 kvadratmeter beliggende i hovedbygningen er innredet med 1 komfortabel (80 cm bred) enkeltseng, lenestol/stol, skrivebord, flatskjerm-TV, hårføner, toalett og dusj.

 

Familierom i hytte

Våre familierom på ca. 25–45 kvadratmeter ligger i tømmerhyttene i hagen ved hovedbygningen. De er innredet med 3 senger (80 cm brede) samt evt. 2 ekstrasenger (80 cm brede). Her finnes en lenestol/stol, skrivebord, flatskjerm-TV, hårføner, toalett og dusj.

Neste 24 timer - fra SEK: 850,-

Bestill rom

Standard Room

Standard Double room

Se flere bilder

Standard enkeltrom

Våre standard enkeltrom på omkring 15–18 kvadratmeter ligger i hovedbygningen. De er innredet med en komfortabel seng (90–120 cm bred), lenestol/stol, skrivebord, flatskjerm-TV, hårføner, toalett og dusj.

 

Standard dobbeltrom

Alle våre standardrom på omlag 20–24 kvadratmeter ligger i hovedbygningen. De har 2 komfortable 80 cm brede senger, lenestol/stol, skrivebord, flatskjerm-TV, hårføner, toalett og dusj.

 

Standard familierom

Våre standard familierom på omkring 24–30 kvadratmeter ligger i hovedbygningen. De er innredet med 3 senger (90 cm brede) med tilhørende skap, samt evt. 1 ekstraseng.  Her finnes en lenestol/stol, skrivebord, flatskjerm-TV, hårføner, toalett og dusj.

Neste 24 timer - fra SEK: 850,-

Bestill rom