Bestill rom : First Hotel Billingehus

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

 

Det største av våre 26 store konferanserom, har plass til opptil 1 300  deltakere. Våre lyse og luftige lokaler tilbyr optimal akustikk og en rekke pauserom. Utstillingshallen på 1300 kvadratmeter har utmerket belysning og ventilasjon, og er godt egnet for alle typer arrangement.

Vårt utvalg av aktiviteter før og etter konferansen, omfatter slalåm, naturstier, fiske, teambuilding, Team Tower og sjokoladesmaking. First Hotel Billingehus har også et fullt utstyrt spa med innendørs og utendørs svømmebassenger samt et treningsstudio.

Send en konferanseforespørsel her

Konferanselokaler

Konferanselokaler

På Billingehus tilbyr vi 26 konferanserom og fullt utstyrte møterom. Vår kongresshall, Blå Hallen, er perfekt for store arrangementer, mens auditoriet, Lilla Teatern, og Bergasalen, er ideell for konferanser. Våre grupperom er perfekte som avslapningsområder.

Les mer

Konferansetilbud

Konferansetilbud

Her kan du se våre konferansetilbud.

Hvis du ønsker at vi skal hjelpe deg med å finne høyttalere, verter eller ordstyrere for din konferanse eller møte, hjelper vi gjerne til med dette også.

First Hotel Billingehus tilbyr fantastisk natur, et spa, 25 konferanserom og en begivenhetshall – et fantastisk grunnlag for en vellykket konferanse.

Les mer

Konferanseaktiviteter

Konferanseaktiviteter

Hvorfor ikke gjøre konferansen eller møtet mer interessant med litt teambyggingaktiviteter? Vi har mange aktiviteter å tilby deg og ditt konferanseteam – både utendørs og innendørs.

Les mer

Finn hotellet

Finn hotellet

Det er lett å holde konferanse eller møter på First Hotel Billingehus.

Søk i kartet for å se hvordan du finner frem til hotellet.

Les mer

Reist til Skövde med tog

Reist til Skövde med tog

Det er lett å reise til Skövde – spesielt med tog. Med X2000-toget kan du reise fra Gøteborg til Skövde på kun én time, og fra Stockholm til Skövde på to timer. I tillegg er det direkte tog til Jönköping, Nässjö og de nordlige svenske byene.

Les mer

Skyttelbuss og busstransport

Skyttelbuss og busstransport

Vi har inngått samarbeid med et lokalt busselskap, og er gjerne behjelpelige med å bestille busstransport for deg.

Med vår transporttjeneste, tilbyr vi gruppeledere og andre nøkkelpersoner gratis transport til og fra Skövde togstasjon når du bestiller et arrangement på First Hotel Billingehus.

Konferanse – høsttilbud

Konferanse – høsttilbud

Konferanse – høsttilbud på First Hotel Billingehus fra SEK 795*.

Tilbudet inkluderer en snackbuffé, lunsj, toretters middag, delt dobbeltrom inkl. frokost, og tilgang til Wellness Billingehus Gym & Spa.

*Prisen gjelder for nye bestillinger av møter/konferanser mellom 3. september og 31. desember 2015, med forbehold om tilgjengelighet.