Bestill rom : First Hotel River C

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

Standard

Standard Single room

Se flere bilder

Vi har to typer standardrom: Standard enkeltrom og Standard dobbeltrom. Alle rommene har miljømerkede senger, flatskjermer og utsikt over kanalen.

Standard enkeltrom

Våre standard enkeltrom er lyse og luftige, og har utsikt over kanalen. Rommene er ideelle for de som reiser alene, og er utstyrt med en 140 cm bred miljømerket seng, flatskjerm-TV, hårføner, strykejern og to typer puter for ekstra søvnkomfort.

Standard dobbeltrom

Våre standard dobbeltrom er dekorert i klassisk stil og har vidunderlig utsikt over kanalen og den frodige, trefylte gaten. Rommene er utstyrt med 90 cm brede miljømerkede tvillingsenger, flatskjermer, kaffemaskiner, hårfønere, strykejern og to typer puter for økt søvnkomfort.

Badeværelsene har dusj. WiFi og frokost er inkludert.

Neste 24 timer - fra SEK: 1 335,-

Bestill rom

Superior

Double room

Se flere bilder

Vi har én type Superior-rom: Superior-dobbeltrom.

Superior-dobbeltrom

Våre Superior-dobbeltrom er klassisk designet og byr på en naturskjønn utsikt over elven Klarälven. Rommene er utstyrt med 90 cm brede miljømerkede tvillingsenger, flatskjermer, kaffemaskiner, hårfønere, strykejern og to typer puter for økt søvnkomfort. Badeværelsene har dusj. WiFi og frokost er inkludert.

Neste 24 timer - fra SEK: 1 527,-

Bestill rom

Suiter

Suite Studio River

Se flere bilder

Vi har to kategorier av suiter: Junior-suiter og de større Studio River-rom. Junior-suitene kan bli oppgradert til bryllups-suiter.

Junior-suiter

Våre romslige Junior-suiter kan bli oppgradert til bryllups-suiter. De vender sørover med utsikt over kanalen, og er utstyrt med 90 cm brede miljømerkede tvillingsenger og har to type puter for økt søvnkomfort. Andre bekvemmeligheter inkluderer en flatskjerm-TV, hårføner, strykejern og kaffemaskin.

Baderomene har dusj. WiFi og frokost er inkludert.

Studio River

Vår storartede Studio River i sjette etasje er våres største rom, hvor du får være helt i fred. Her er det utrolig god utsikt over elven Klarälven, sentrum, boligområdet rundt og den vakre steinbroen fra attenhundretallet.

Rommet er også utstyrt med et tekjøkken, og er derfor egnet for gjester som ønsker et lengre opphold. Kjøkkenet er utstyrt med servise, mikrobølgeovn og kjøleskap, osv.

Designet i en kul retrostil, byr suiten på komfortable 90 cm brede miljømerkede tvillingsenger, flatskjermer, hårfønere, kaffemaskiner og to type puter for økt søvnkomfort. Baderommet har dusj.

Studio River-rommet er også tilgrenset et dobbeltrom, noe som gjør suiten ideell for større grupper eller familier. WiFi og frokost er inkludert.

Bryllups-suiter

Våre romslige Junior-suiter kan bli oppgradert til bryllups-suiter. Velg favorittsuiten din, og få den vakkert dekorert for en uforglemmelig bryllupsnatt.

Feire med friske blomster, kald champagne, en eksotisk fruktkurv eller hjemmelagde trøfler. Valget er ditt …

Ring oss for et pristilbud. Telefon: +46 54 22 22 20.

Neste 24 timer - fra SEK: 1 719,-

Bestill rom