Bestill rom : First Hotel JA

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

 • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
 • 12+ = voksen
 • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

Reception and lobby at First Hotel JA, Karlskrona
Breakfast buffet First Hotel JA Karlskrona
First Hotel JA Karlskrona

First Hotel JA

First Hotel JA har nylig gjennomgått en omfattende renovasjon av rom, lobby, korridorer og konferanserom for å gi våre gjester et stilfullt og komfortabelt opphold. Alle våre 88 rom er møblert med lystette gardiner og dempet belysning for å skape en koselig atmosfære. Sammen med de eksklusive Jensen-sengene, sikrer det deg en god natts søvn. Badeværelsene har enten et badekar eller en dusj.

Vi har en bar i lobbyen hvor det blir servert et bredt utvalg snacks og drikkevarer. Vårt konferanserom rommer opptil åtte personer.

Les mer

Vår profil

Historisk, koselig, familier, moderne, bistro og bar

Kontakt

 • First Hotel JA
 • Borgmästaregatan 13, 371 35,
 • +46 455 555 60
 • Kontakt
 • SENTRALSTASJON: 750 M
 • SENTRUM: 0 M
 • HOGLANDSPARKEN: 400 M
 • MARINE MUSEET: 1 KM

Aktuelle tilbud

Kjærlighet hos JA i Karlskrona

Når kjærligheten kommer først … kos dere med en romantisk aften i Karlskrona. Velkommen til First Hotel JA og kos med kjæresten din under den luksuriøse og hjemmekoselige atmosfæren til hotellet.

Les mer

Familietilbud i høst

Ha det gøy med familien din på Barnens Gård i Karlskrona. Bo hos oss på First Hotel JA i et familierom med gratis WiFi, billetter til Barnens Gård og frokostbuffé.

Bestill dette tilbudet her

Mer

Miljødiplom

Miljødiplom

Vi i First Hotel JA bryr oss om miljøet. First Hotel JA er derfor miljøsertifisert i henhold til den svenske miljøbase standard. Dette betyr at vi har kartlagt vår miljøpåvirkning, gjennomført miljøforbedringer, utdannet personale i miljøkunnskap, samt kontinuerlig prøve å forbedre vår miljøinnsats.

Se First Hotels Miljødiplom her (pdf) 

OM Svensk Miljöbas

(Bare Svensk)

Gratis WiFi

Gratis WiFi

På alle First Hotels kan du nyte gratis tilgang til WiFi og Internett. Hold kontakten med venner, familie og til og med sjefen din uten å betale noe ekstra.

Kongelig historie

Kongelig historie

Bygningen har en spennende historisk verdi som går tilbake til 1700-tallet. Datidens konge av Sverige, Gustaf III, (1746-1792) danset og koste seg i den storslagne ballsalen som da var en del av bygningen.

Fra den tidligere Stadskällaren og The Savoy, har First Hotel JA utviklet seg til å bli ett av Sør-Sveriges mest moderne hoteller. First Hotels tok over hotellet i 1996 fra de tidligere eierne Horst Gottlieb.

Parkering og garasje

Parkering og garasje

First Hotel JA ligger i gågaten, Borgmästaregatan. Hotellgjester har tillatelse til å kjøre opp til hotellet for å sjekke inn og ut.

Du kan benytte deg av et innendørs parkeringshus. Billett til parkeringshuset kjøpes i resepsjonen for 150 SEK/dag. Inngangen er ved Arklimästaregatan 46.

Det er også mulig å parkere ved gatene utenfor hotellet. Parkeringsavgift mellom 09.00 og 16.00.

Få veibeskrivelse til hotellet