Bestill rom : First Hotel Kärnan

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

Standard

Standard Double room

Se flere bilder

Standardrommene har alt du trenger. De er individuelt innredet og har komfortable senger. Hvert rom har sin egen sjarm og karakter.

Vi har tre ulike typer av standardrom; standard Enkel, Standard Dobbel og Standard Twin. Rommene varierer i størrelse mellom 12 – 24 m², har fro WiFi og bad med badekar eller dusj.

 

Standard Enkel

Våre standard Enkelrom er mellom 12-18 m² store og ulike i både størrelse og inredning. Rommene har en seng som er 105 cm eller 120 cm brede, har gratis WiFi, TV, lenestol, skrivebord samt bad med dusj eller badekar.

 

Standard Dobbel

Våre Standard Dobbelrom varierer i størrelse og inredning. De har en Grandlit seng som varierer mellom 140-160 cm i bredden. Rommene er mellom 14-18 m² og har gratis WiFi, TV, lenestol, skrivebord samt bad med dusj.

 

Standard Twin

Våre Standard Twin rom varierer i størrelse og innredning. Alle rom har to 90 cm brede senger som kan stå sammen eller separat. Rommene er mellom 15-24 m² og alle rom har gratis WiFi, TV, lenestol, skrivebord samt bad med dusj eller badekar.

Neste 24 timer - fra ,-

Bestill rom

Suite

Room

Se flere bilder

Vi har en type suite på hotellet; Junior Suite. Våre junior suiter er 30 – 35 m² store, har fri WiFi, sofa, lenestoler og bad med badekar eller dusj.

 

Junior Suite

Våre Junior Suiter har ett soverom og er perfekte for familjer eller om man ønsker litt ekstra plass. Sengene er en Grandlit seng på 160 cm eller to 90 cm senger som kan separeres, samt et stue med sovesofa for to personer. Rommene er mellom 30-35 m² og alle rom har gratis WiFi, TV, Sofa, lenestoler, skrivebord samt baderom med dusj eller badekar.

Neste 24 timer - fra ,-

Bestill rom

First SmartBed

First SmartBed

Se flere bilder

Våre romslige og rolige SmartBed-rom er innredet med fjærsenger hvor fastheten på madrassen kan justeres.

Rommene har to separate senger (2x90 cm) og passer godt for deg som ønsker en ekstra god søvnopplevelse.

Når du bor på et SmartBed-rom får du i tillegg et personlig sovesett som inneholder en sovemaske og ørepropper.

Kapasitet:  Maks 2 personer

Neste 24 timer - fra ,-

Bestill rom

Alle rom har

Gratis Wi-FI
Bad
Skrivebord
Garderobeskap
Kabel-tv
Radio