Bestill rom : First Hotel Mårtenson

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

First Hotel Mårtenson – Historie

First Hotel Mårtenson – Historie

First Hotel Mårtenson går tilbake til 1850, da Fredrik Mårtenson fra Ljungby etablerte virksomheten. Hotellet har vært åpent siden.

Den første tiden

I den første tiden var hotellet mye mindre, men det har blitt utvidet ved overtagelse gjennom årene. Hotellet består nå av tre bygninger som er innbyrdes forbundet. Originalhotellet ligger mellom Orups Gränd og Storgatan.

I 1970 gjennomgikk hotellet en massiv oppussing hvor alt originalt interiør ble erstattet av moderne møbler.

I 1996 ble femte etasje omdannet til hotellrom. Tidligere var det en administrativ etasje for visepresident Gruber, som bodde der med konen sin. Da han gikk bort, fortsatte hun å bo på hotellet til hennes død i 1996.
 
First Hotel Mårtenson i dag

I august 1996 ble First Hotel Mårtenson del av First Hotel-kjeden. Nyoppusset, har hotellet nå 103 sjarmerende og karakteristiske rom, hvorav fire er suiter, med totalt 162 senger.

First Hotel Mårtenson ligger i hjertet av Halmstad, bare åtte kilometer vest for Tylösand, som er en av Sveriges mest kjente strender. Halmstad er også et golfparadis med syv golfbaner og totalt 138 hull. For å gi våre besøkende den beste golferfaringen, har First Hotel Mårtenson inngått kompaniskap med alle golfbanene i området, inkludert Halmstad Golfklubb, Ringenäs Golfklubb og Holms Golfklubb.