Bestill rom : First Hotel Breiseth

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

 

På First Hotel Breiseth gjør vi vårt ytterste for å legge alt til rette for ditt arrangement. Vi har 89 rom og fleksible konferanselokaler som kan ta opptil 80 personer.

Vi har et godt samarbeid med ulike aktivitetsarrangører i Lillehammer. Vi hjelper gjerne til med å tilrettelegge en full kurspakke som inkluderer aktiviteter og/eller underholdning. Vi kan blant annet tilby kjelkekjøring, kanefart, fartsfylt bobtur, olympiske leker, konserter - Spør oss!

Choose your colour

Choose your colour

I våre spesielle møtepakker First Meeting & Conference Choose your colour fremheves gastronomien: lokale spesialiteter og ypperlige råvarer. Spør etter hotellets tilbud av lekre anretninger. Har du allerede en rett eller tre i tankene, som du synes dine gjes- ter bør nyte, så ta kontakt med våre dyktige kokker.

Choose your colour

Konferanse

Konferanserom

More Images

Ved First Hotel Breiseth har vi 4 konferanselokaler med kapasitet for opptil 80 deltakere i ett lokale. Vi har i tillegg et utvalg av rom som kan benyttes til grupperom.

Samtlige konferanselokaler er utstyrt med whiteboard, flipover og overhead. Projektor og annet nødvendig utstyr settes ut på forespørsel.

Catering - Café Stift

More Images

Café Stift tilbyr to og tre retters menyer til våre konferansegrupper på over ti personer. Sammen med de kan vi skreddersy en konferansepakke til deg, dagpakker og helpensjon. Ta kontakt med oss for tilbud og priser, vi hjelper gjerne til med planleggingen.

Telefon First Hotel Breiseth:

+47 61 24 77 77

Se to-retters meny her
Se tre-retters meny her