Bestill rom : First Hotel Kinsarvik

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

First Hotel Kinsarvik tilbyr 68 komfortable og moderne rom. Halvparten av rommene har utsikt mot fjorden og resten av rommene har utsikt mot Husedalen og fjellene som omkranser Kinsarvik.

Alle rom har eget bad. Det fleste av rommene er utstyrt med badekar og noen få med bare dusj. Kabel-TV, telefon, hårføner og trådløst internett er standard på alle rom.
Noen rom har også egen balkong med utemøbler.

Standard

Standard-rom

Se flere bilder

Våre standardrom er lyse og romslige. Alle rom har eget bad med dusj og/eller badekar. Standardrommene har god garderobeplass, TV, skrivebord, og gratis trådløst nett. Noen rom har utsikt mot fjorden, andre mot fjellene som omkranser Kinsarvik.

Neste 24 timer - fra ,-

Bestill rom

Deluxe

Deluxe-rom

Se flere bilder

Våre deluxe rom er lyse og romslige med egen sittegruppe med bord. Rommene har god garderobeplass, TV, skrivebord, vannkoker med kaffe og te, og gratis trådløs nett. Alle rom har eget bad med dusj/og eller badekar med badeprodukter. Noen rom har utsikt mot fjorden, andre mot fjellene som omkranser Kinsarvik.

Neste 24 timer - fra ,-

Bestill rom

Alle rom har

Gratis WiFi
Bad
Skrivebord
Garderobeskap
Komfortable senger
Kabel-TV
Flatskjerm-TV
Vannkoker