Bestill rom : First Hotel Victoria

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

Opplev Skibladner

Opplev Skibladner

Skibladner er over 150 år gammelt og gir deg en ekte opplevelse av dampskipstrafikken på 1800-tallet. Skibladner har noe å tilby gjester i alle aldre — barna såvel som de voksne.

Ombord skipet kan du nyte det vakre Mjøslandskapet, oppleve dampmaskinen og skovlene i drift, beundre de flotte salongene under dekk, sende postkort fra skipets egen postkasse, og innta et bedre måltid i 1. Plads Madsalon.

Den perfekte rammen for ditt arrangement?

Med sine unike atmosfære og staselige salonger egner Skibladner seg godt til konfirmasjonsmiddager, brylluper, firmaturer og selskaper. Du kan leie hele eller deler av skipet til slike begivenheter. Skipets restaurant holder svært høy kvalitet og vi lager gjerne egne menyer til ditt arrangement. Kombinert med et opphold på First Hotel Victoria på Hamar, eller First Hotel Breiseth på Lillehammer så har du perfekte rammer for å få et suksessfullt arrangement. 

 

Sesong:

Fra Tirsdag 26. Juni til Lørdag 18. August.