Bestill rom : First Hotel Grand

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

 

First Hotel Grand i Odense er et ideelt sted for møter og konferanser for dem som er på jakt etter et sted med personlighet og sjarm. Vår sentrale beliggenhet gjør oss enkle å finne, enten du ankommer med bil, buss eller tog.

Kontakt oss:

+45 66 11 71 71

Konferanse & møteforespørsel

Konferansesalen

Konferansesalen

Våre konferanserom er elegant innredet og har en klassisk, historisk atmosfære. Alle rommene har naturlig belysning og er ideelle for salgsmøter, seminarer og konferanser. Det profesjonelle personalet vil sørge for at arrangeringen av sitteplasser og audiovisuelt utstyr møter dine behov.

Les mer

Møterom

Møterom

Møterommene er stilfulle og elegant utformet, og varierer i størrelse mellom 24 og 61 kvadratmeter, noe som gjør dem ideelle for møter, seminarer og workshops. De er også godt egnet som grupperom i forbindelse med større arrangementer.

Les mer

Finn oss

Finn oss

First Hotel Grand har en sentral beliggenhet i Odense, og er lett tilgjengelig med bil, tog og buss.

Kart og veibeskrivelse

Konferansepakker

Konferansepakker

First Hotel Grand tilbyr en rekke ulike møtepakker som kan tilpasses individuelle ønsker og behov. Våre profesjonelle medarbeidere er opptatt av å sørge for deres upåklagelige service leder til et vellykket arrangement. Våre kulinariske medarbeidere vil servere sunn og lekker mat, slik at du og dine gjester kan holde fokus hele dagen.

Les mer