Bestill rom : First Hotel Grand

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

Facade First Hotel Grand
Allergy friendly wooden floors
Superior at First Hotel Grand
Bathroom First Hotel Grand
Light dining for the meeting package
The Grand Bar
Keys

First Hotel Grand

First Hotel Grand har blitt renovert i tråd med sitt opprinnelige design fra det 19. århundre, og blitt oppdatert med moderne tekstiler og tapeter.

Brasserie Grand tilbyr lette lunsjer og intim og delikat kveldsservering. Den store spisesalen er fantastisk og servicen er upåklagelig. Hver morgen serverer Brasserie Grand en fantastisk frokostbuffé.

Hotellets cocktailbar tilbyr byens mest fantastiske drinker. Salongen og biblioteket er fortreffelig dekorert for å gi en omgivelse med varme fargetoner, og er ideelle steder for sosiale sammenkomster.

Hotellet har også et splitter nytt, lyst og luftig treningsstudio, som hotellgjestene får gratis tilgang til.

Følg oss:

  

Vår profil

Sentral beliggenhet, kulturopplevelser, shopping, museer, teater, Hans Christian Andersen, forretninger, fornøyelse, restauranter, møter

Kontakt

  • First Hotel Grand
  • Jernbanegade 18, 5000,
  • +45 66 11 71 71
  • Kontakt
  • SENTRUM: 0,7 KM
  • FLYPLASS: 168 KM

Mer

Frokost inkludert

Frokost inkludert

Fullfør din WebDeal- eller Flex-booking på Firsthotels.dk, og frokost er inkludert, når du bor hos First Hotel Grand!

Parkering

Parkering

First Hotel Grand har inngått samarbeid med et parkeringshus som ligger knappe 50 meter fra hotellets hovedinngang, ved Klostervej 3. Her er det alltid ledige parkeringsplasser. Gjester bør velge «Parkering» på billettautomaten. Prisen er DKK 95 per 24 timer og kan tillegges hotellregningen.

Treningsstudio

Treningsstudio

First Hotel Grand tilbyr nå gjestene sine gratis tilgang til det splitter nye treningsstudioet som er fullt utstyrt for trening og mosjon, og som byr på en massasjestol.

Smiley Rapport

Smiley Rapport

Restauranter i Danmark må offentliggjøre rapporter fra helse- og sikkerhetsinspeksjoner. Den såkalte «smilefjesordningen» har gjort det enkelt for forbrukere å få tilgang til informasjon og har hjulpet med å øke matsikkerheten.