Bestill rom : First Hotel Atlantic

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

 • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
 • 12+ = voksen
 • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

Junior Suite
Standard Double
Junior Suite
Standard Double
Breakfast restaurant
Breakfast restaurant
Large Junior Suites

First Hotel Atlantic

First Hotel Atlantic ligger sentralt til i Aarhus og er det ideelle valget for både feriegjester og forretningsreisende som ønsker kort avstand til transport, byens gågater og elven med alle dens spennende butikker, restauranter og hyggelige kafeer. I Aarhus er det mange muligheter til å oppleve kunst og kultur i form av musikk, gallerier og museer, for eksempel ARoS, Den Gamle By i Aarhus og MOMU Moesgård Museum. Rett rundt hjørnet fra hotellet går det busser til både Ree Park Safari, Djurs Sommerland og LEGOLAND. Det går busser hver time til både Aarhus Lufthavn og Billund Lufthavn.

Rommene på First Hotel Atlantic er innredet med store skrivebord med god arbeidsplass i tillegg til store, deilige luksussenger. Ellers er rommene utstyrt med kontakt for oppladning av mobiltelefon rett ved nattbordet, rikelig med stikkontakter andre steder samt en 32 tommers flatskjerms-tv. Vi tilbyr en rekke oppgraderingsmuligheter for å imøtekomme nettopp dine ønsker.

Hjertelig velkommen til First Hotel Atlantic.

Vår profil

Beste beliggenhet i Aarhus, Business, Shopping, Restaurant

Kontakt

 • First Hotel Atlantic
 • Europaplads 10, 8000, Aarhus
 • +45 86 13 11 11
 • Kontakt
 • GPS KOORDINATER: LAT 56.09.10.9 N LON 10.12.43.9 E
 • SENTRUM: 200 M
 • OFFENTLIG TRANSPORT: 500 M
 • FLYPLASS 45 KM

Mer

Frokost inkludert

Frokost inkludert

Fullfør din WebDeal- eller Flex-booking på Firsthotels.dk, og frokost er inkludert, når du bor hos First Hotel Atlantic!

Parkering på hotellet

Parkering på hotellet

Hotellet tilbyr et overvåket parkeringshus (maks. bilhøyde 1,8 meter) med plass til 25 biler på hverdager og noen flere i helgene.

DKK 95 per dag.

Merk: Det er ikke mulig å reservere parkeringsplass, men plass tildeles etter prinsippet om først til mølla.

Les mer

Internasjonalt Økologimerke

Internasjonalt Økologimerke

Green Key® er et verdensomspennende økologimerke som tildeles fornøyelsesorganisasjoner som hoteller, hospitser, konferanse- og feriesteder og fornøyelsesfasiliteter.

Smiley Rapport

Smiley Rapport

Restauranter i Danmark må offentliggjøre rapporter fra helse- og sikkerhetsinspeksjoner. Den såkalte «smilefjesordningen» har gjort det enkelt for forbrukere å få tilgang til informasjon og har hjulpet med å øke matsikkerheten.