Bestill rom : First Hotel Mayfair

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

Allergivennlig rum (parketgulv)
Superior Dobbelt

First Hotel Mayfair

First Hotel Mayfair har 203 forskjellige rom fordelt på alt fra standardrom til romslige suiter. Reiser du med barn, er suitene perfekt innredet med separat soverom og oppholdsrom. Våre deluxe-rom og suiter er for de som ønsker litt mer plass og luksus.

First Hotel Mayfair er en bygning fra begynnelsen av 1900-tallet. I 2008 gjennomgikk hotellet en omfattende oppussing, og i 2016 fikk hotellet 103 nye rom, nytt treningssenter, nye konferansefasiliteter og ny restaurant – Boston Bar & Grill.

Hotellet er innredet med inspirasjon fra alle verdenshjørner, og rommene er moderne og stilfulle. Overalt på hotellet finner du original kunst utført av danske, italienske og asiatiske kunstnere.

Slapp av – nyt et glas vin eller bobler i en av loungene eller i den vakre gårdshagen etter en lang dag med shopping og sightseeing.

Velkommen til First Hotel Mayfair.

Følg oss:

  

Vår profil

Helgeopphold, forretningshotell, møtefasiliteter, koselig atmosfære.

Kontakt

  • First Hotel Mayfair
  • Helgolandsgade 3, 1653, København
  • +45 70 12 17 00
  • Kontakt

Mer

Boston Grill

Boston Grill

Boston Bar & Grill er navnet på vår nye restaurant som bringer Boston til København. Vi serverer de beste rettene – fra hummer til delikate steaks – i en herlig og avslappet atmosfere.

Les mer her

www.bostongrill.dk (eksternt link)

Online Byguide

Online Byguide

I samarbeid med Hotel Magazine, tilbyr First Hotels muligheten til å få tilgang til en omfattende guide til shopping, matservering og kulturelle opplevelser i København.

First Hotel Magazines byguide .

Gate parkering

Gate parkering

Dersom du ankommer hotellet med bil, kan du parkere rett utenfor. Den offentlige parkeringen kan imidlertid ikke bestilles på forhånd. Husk å sjekke gjeldende parkeringsbegrensninger før du parkerer.

Sykkeluteie

Sykkeluteie

Den beste måten du kan oppdage København er med sykkel. Dersom du ønsker å oppdage byen som en ekte innfødt, tilbyr vi sykkeluteie.

Pris:

DKK 150 per dag (til 12:00 pm)

Gratis WiFi

Gratis WiFi

På alle First Hotels kan du nyte gratis tilgang til WiFi og Internett. Hold kontakten med venner, familie og til og med sjefen din uten å betale noe ekstra.

Parkeringsrabatt - spar 25%

Parkeringsrabatt - spar 25%

Som en ekstra service til våre gjester tilbyr vi nå 25 % rabatt på parkering i P-anlegget Q-Park Vesterport i Nyropsgade 42, 1602 København V. P-anlegget ligger bare noen få minutters gange fra hotellet. Billetten får du i resepsjonen, når du checker inn.

Les mer

Internasjonalt økologimerke

Internasjonalt økologimerke

Green Key® er et verdensomspennende økologimerke som tildeles fornøyelsesorganisasjoner som hoteller, hospitser, konferanse- og feriesteder og fornøyelsesfasiliteter.

Vår Øko-politikk

Smilefjesordningen

Smilefjesordningen

Restauranter i Danmark må offentliggjøre rapporter fra helse- og sikkerhetsinspeksjoner. Den såkalte «smilefjesordningen» har gjort det enkelt for forbrukere å få tilgang til informasjon og har hjulpet med å øke matsikkerheten.

Gruppepriser fra DKK 895,-

Gruppepriser fra DKK 895,-

Er du en reisearrangør som ser etter et sentralt hotell i København? First Hotels tilbyr 4 hoteller med den beste beliggenheten i byen. Ta kontakt i dag og få spesielle gruppepriser fra bare DKK 895 per person per natt inkl. frokost og gratis Wi-Fi.

Fordeler:

  • Gratis Wi-Fi
  • Frokostbuffet
  • Gratis oppgradering for gruppeledere/-arrangører

Les mer og bestill her.