Bestill rom : First Hotel Twentyseven

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

 • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
 • 12+ = voksen
 • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

Welcome - First Hotel Twentyseven
Stylish First Lady room
Great double room
Junior Suite with a view
Conference room

First Hotel Twentyseven

First Hotel Twentyseven ligger i Københavns pulserende sentrum

Mange av byens populære butikker og turist- og kulturelle attraksjoner er rett utenfor døren vår. Tivoli, Ny Carlsberg Glyptotek, Rådhusplassen, Christiansborg slott og de historiske kanalene, samt en overflod av små, koselige barer, kafeer og restauranter, er alle under 100 meter unna. «Strøget» – den berømte handlegaten – er rett rundt hjørnet. København lufthavn ligger 10 km unna, og er lett tilgjengelig med pendeltog fra København sentralstasjon eller med t-bane fra Nørreport.

Nyt det gode liv på First Hotel Twentyseven

Når du bor hos oss, vil du få rikelig anledning til å slappe av etter en begivenhetsrik dag. Nippe til et glass god vin eller en cocktail i vår komfortable og koselige Honey Ryder Cocktail Lounge, eller slapp av i vårt vakre  utendørs salongområde – Borggården. I helgene kan du mingle med lokalbefolkningen, når Honey Ryder Cocktail Lounge hopper og spretter til lyden av sjelfull lounge- og housemusikk.

Våre funksjonelle, moderne og komfortable rom, har optimal plassbenyttelse. De har plass til langt mer enn det øyet kan se.

Spar 50 % på vår frokostbuffé med frokost inkludert når du bestiller rom på Internett. Ordinær pris er DKK 139. Gjelder KUN når du bestiller på Internett.

I hotellvestibylen, kan du kjøpe snacks og forfriskninger i vår populære kiosk, eller bruke en av våre to PC-er for gjester.

First Hotel Twentyseven tilbyr nye og moderne konferansefasiliteter, for små og mellomstore arrangementer for opptil 50 personer.

Det er gratis Wi-Fi i hele hotellet.

Vi ser frem til å hilse deg velkommen på First Hotel Twentyseven!

  

Vår profil

Design, Trendy, Business, Pleasure, The Wine Room,

Kontakt

 • First Hotel Twentyseven
 • Løngangstræde 27, 1468,
 • +45 70 27 56 27
 • Kontakt
 • GPS KOORDINATER: LAT 55.6753681 LON 12.5727912
 • SENTRUM: 0 M
 • OFFENTLIG TRANSPORT: 100 M
 • FLYPLASS: 8 KM

Mer

Sykkeluteie

Sykkeluteie

Den beste måten du kan oppdage København er med sykkel. Dersom du ønsker å oppdage byen som en ekte innfødt, tilbyr vi sykkeluteie.

Pris:

DKK 125 per dag (til 12:00 pm)

Gratis WiFi

Gratis WiFi

På alle First Hotels kan du nyte gratis tilgang til WiFi og Internett. Hold kontakten med venner, familie og til og med sjefen din uten å betale noe ekstra.

Online Byguide

Online Byguide

I samarbeid med Hotel Magazine, tilbyr First Hotels muligheten til å få tilgang til en omfattende guide til shopping, matservering og kulturelle opplevelser i København.

First Hotel Magazines byguide 

Parkeringshus

Parkeringshus

First Hotel Twentyseven tilbyr, som det eneste hotellet i det historiske København, en privat, lukket garasje rett under hotellet, som driftes av selve hotellet.

Prisen er DKK 250 per dag.

Legg merke til: Hotellet har kun åtte innendørs parkeringsplasser, som tilbys våre gjester etter førstemann til mølla-prinsipp.

Internasjonalt økologimerke

Internasjonalt økologimerke

Green Key® er et verdensomspennende økologimerke som tildeles fornøyelsesorganisasjoner som hoteller, hospitser, konferanse- og feriesteder og fornøyelsesfasiliteter.

Vår Øko-politikk

Smilefjesordningen

Smilefjesordningen

Restauranter i Danmark må offentliggjøre rapporter fra helse- og sikkerhetsinspeksjoner. Den såkalte «smilefjesordningen» har gjort det enkelt for forbrukere å få tilgang til informasjon og har hjulpet med å øke matsikkerheten.