Bestill rom

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

Hvem er vi

Hvem er vi

First Hotels er en ledende hotellkjede med et bredt utvalg av hoteller i sin portefølje.  Vi har mer enn 90 unike hoteller med sentral beliggenhet i utvalgte byer i Norge, Sverige, Danmark og Spania. Vår målsetning er å tilby kvalitetsopplevelser og individuelle hoteller. Alle våre hotell er derfor unike i stil, atmosfære og innredning. 

En hotellkjede for alle

En hotellkjede for alle

First Hotels tilbyr deg som hotelleier muligheter til å markedsføre hotellet ditt på beste mulig måte. Hovedmålet vårt er å sørge for at ditt hotell øker sine inntekter og reduserer distribusjonskostnader.

Les mer

Hva gir vi deg

Hva gir vi deg

Velger du å bli en del av First Hotels familien får du tilgang til over 2000 unike hotellkollegaer i Skandinavia og Spania. Gjennom våre globale samarbeidsavtaler gjør vi ditt hotell synlig for gjester over hele verden. Du får også tilgang til gode innkjøpspriser på utstyr til hotellet via avtalen vår med innkjøpsorganisasjonen Nores. 

Her kan du lese mer om alle områder vi kan hjelpe hotellet ditt på

Bli en del av hotellkjeden

Bli en del av hotellkjeden

Har du lyst å vite mer om fordelene med å være en del av First Hotels kjeden hører vi gjerne fra deg. Ta kontakt med oss på e-post så tar vi kontakt med deg.

Vi gleder oss til å høre fra deg!