Bestill rom

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

Folkets Park

Folkets Park

Folkets Park byr på lek og moro for hele familien, helt gratis.

Her kan du spille minigolf, kose med kaninunger i kjæledyrhjørnet, utforske reptilsenteret eller gå ut på dansegulvet.

Ta buss 5 eller 32 for å komme til Folkets Park fra våre First-hoteller i Malmö. Bor du på First Hotel Mortensen, er parken bare 20 minutters gange unna.

Foto: Apelöga

Malmö Reptilcenter

500 m² stort jungelaktig drivhus med slanger, krokodiller, apekatter, edderkopper, papegøyer og mye mer.

 

Minigolf

Spill minigolf og lær om Malmö. Utfordringene langs denne banen inkluderer miniatyrutgaver av kjente landemerker i Malmö, f.eks. en åtte meter lang utgave av Øresund-broen og en fire meter lang utgave av Turning Torso. Her finner du til og med en Zlatan-bane.

 

Lekeplass og barnebasseng

Lekeplassen har husker, spennende taubruer, flere rutsjebaner m.m. Barnebassenget har tre fontener og er spennende for barn i alle aldre. Om vinteren kan du også stå på skøyter under åpen himmel.

 

Barnensgård Arken

Barnensgård Arken er en liten bondegård i hjertet av Malmö. Her kan du ri på ponnier og kose med kaniner og marsvin, og du kan klappe sauer og hester. Slapp av på caféen og nyt deilige svenske kanelboller.

 

Debaser & Cuba Café

Folkets Park har mye å tilby. For de voksne har finnes bl.a. Debaser og Cuba Café, der du kan danse og gå på konsert. Et fantastisk sted å tilbringe tid med venner.