Bestill rom

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

Parker i Malmö

Parker i Malmö

Det finnes massevis av flotte parker og rekreasjonsområder i Malmö.

Ta med deg piknikkurven, venner og familie og nyt den friske luften og stillheten.

Pildammsparken

Ta en spasertur i parken og opplev det rike og varierte fuglelivet og nydelige blomsterbed, eller ta en joggetur gjennom parken som mange andre. Pildammsparken er den største parken i Malmö, og ble laget for den baltiske utstillingen i 1914. Margaretapaviljongens blomstergate og Ekotemplet stammer fra tidlig landskapsarkitektur.

 

Folkets Park

Folkets Park i Malmö, som ble åpnet i 1893, var den første «folkeparken» i Sverige og ble opprinnelig forbundet med det sosialdemokratiske partiet. Parken er inspirert av Tivoli i København, og er fortsatt et populært sted der både lokale og tilreisende kan ha det moro. Her finner du masser av familievennlige aktiviteter hele sommeren gjennom, bl.a. et barneteater, en liten bondegård med gårdstyr og ponniturer.

 

Kungsparken

Kungsparken ble grunnlagt av Kong Oskar II av Sverige i 1872 og er Malmös eldste offentlige park. Parkens design er inspirert av engelsk romantisk stil, og paviljongen, som i dag fungerer som kasino, ble opprettet i 1892.

 

Slottsparken

Like ved siden av Kungsparken ligger Slottsparken, med åpne områder der man kan innta lunsj i det fri og nyte utendørsaktiviteter – så husk å ta med sendebrettet. Mens du er i parken bør du ta en titt på Pegasus-statuen av Carl Milles.

 

Information about the picture:

Picture: Folkets Park, Malmö

Photographer: Torbjörn Larsso