Bestill rom

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

Shopping i Oslo

Dersom du søker shoppingopplevelser, byr Oslo på mange kjøpesentre, varehus og markeder. Vær oppmerksom på at de fleste butikker stenger etter kl. 18.00, og at nesten alle butikkene er stengt på søndager.

Shoppingområder

Nedenfor gir vi deg en oversikt over Oslos meste populære mest populære shoppingområder.

De mest kjente shoppinggatene i Oslo er Bogstadveien, Hegdehaugsveien og Majorstua. Fra Majorstua og hele veien til byens sentrum finner du spesialbutikker og kjente kjedebutikker som Hennes & Mauritz, Monsoon, BIK BOK, Helly Hansen og flere andre kjente merkevarer.

Aker Brygge ligger i nærheten av Oslos rådhus. Ved havnefronten finnes både eksklusive designbutikker, spesialbutikker, kaféer, restauranter, teatre, kinoer og barer.

Karl Johans gate er den mest berømte gaten i Oslo. Her finner du et stort utvalg av butikker, restauranter og kaféer.

Grünerløkka er et veldig populært område blant de unge i Oslo, og er hjemsted for noen av byens beste utendørsmarkeder, designbutikker, parker, kaféer og barer. Denne delen av byen er utvilsomt verd et besøk.

Oslo sentrum byr også på et bredt utvalg av shoppingmuligheter. De to viktigste shoppingsentrene er Oslo City og Byporten, begge ligger i nærheten av Oslo S. De er pakket med spesialbutikker og restauranter.

Her kan du finne en oppdatert liste over shoppingsentre og butikker i Oslo.

 

Hotell i Oslo

Begge våre First Hotels i Oslo ligger i byens sentrum tett på shoppingområder. Den berømte Karl Johans gata og Aker Brygge kan nås på bare fem minutter til fots fra våre hoteller.

Bestill ditt hotellrom her!