Bestill rom

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

Severdigheter i Oslo

Oslo har mange attraksjoner. Det er alle former for aktiviteter både i byen samt i de omkringliggende skoger og ved Oslofjorden. Ta en titt på de mest besøkte severdigheter i Oslo her:

Operahuset

Operahuset i Oslo ble innviet i 2008 og er i dag et av byens viktigste landemerker. Det spektakulære operahuset er designet av det norske arkitektfirmaet Snøhetta og er hjemsted for den norske Nationaloperaen og Nationalballet.

 

Holmenkollen

Norges mest besøkte turistattraksjon og en av verdens mest berømte sportsfasiliteter byr på en spektakulær opplevelse både med og uten ski.

 

Kongeslottet

Kongeslottet ligger på en bakketopp – Bellevue – i enden av Oslos største shoppinggate, Karl Johans gate. Kongeslottet er en av landets viktigste bygninger og har vært et symbol på norsk historie siden 1814. Kongeslottet er åpent for offentligheten i sommersesongen.

 

Oslo rådhus

Rådhuset i Oslo er hjemsted for Oslo kommune, men det avholdes også mer enn 350 kulturelle arrangementer i året, både store og små.

 

Vigelandsparken

Vigelandsparken er verdens største skulpturpark skapt av en enkelt kunstner, og er samtidig en av Norges mest populære turistattraksjoner. Parken er åpen for besøkende hele året rundt.

 

Hotell i Oslo

First Hotel Grims Grenka og First Hotel Millennium ligger i hjertet av Oslo i umiddelbar nærhet til byens største turistattraksjoner. Du kan enkelt nå Oslos severdigheter, når du bor på et av våre hoteller i byen.

Bestill ditt hotellrom her!