Bestill rom

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

Museer i Oslo

Oslo er en kulturby med historiske attraksjoner og gallerier med verdenskunst. Hvis du bor på et av våre First Hotels i Oslo, så er det ikke langt til byens museer og kunstscene.

Astrup Fearnley Museet

I september 2012 flyttet Astrup Fearnley Museet til et nytt hjem på Tjuvholmen, designet av den verdenskjente arkitekten Renzo Piano. Kunstmuseet ligger i en park ved havnefronten i Oslo og har både faste og midlertidige utstillinger, i tillegg til en museumsbutikk og kafé. Bor du på et av våre hoteller i Oslo sentrum, er det kun fem minutters gange til Tjuvholmen.

 

Nasjonalmuseet

Det Norske Nasjonalmuseum for kunst, design og arkitektur både oppbevarer, ivaretar og stiller ut Norges mest omfattende nasjonale samlinger av kunst, arkitektur og design. Museets utstillingssteder i Oslo omfatter Nasjonalgalleriet, Museet for Samtidskunst, Det Nasjonale Arkitekturmuseum og Designmuseet, som alle ligger innen kort gåavstand fra våre hoteller i Oslo sentrum, First Hotel Grims Grenka og First Hotel Millennium.

 

Kon-Tiki Museet

Thor Heyerdal ble verdensberømt i 1947, da han krysset Stillehavet om bord på Kon-Tiki, en tømmerflåte laget av balsatømmer. Denne ekspedisjonen viste at menneskeheten angivelig mestret sjøkunsten, lenge før oppfinnelsen av både salen og hjulet. Besøk Kon-Tiki Museet på Bygdøy i Oslofjorden og se Heyerdals berømte flåter. Du kan også gå på oppdagelse i øyens huler og oppleve en undersjøisk ekspedisjon.

 

Munchmuseet

Munchmuseet er et kunstmuseum dedikert til Edvard Munchs liv og virke. Her kan du oppleve den norske verdenskunstnerens berømte malerier, som eksempelvis «Madonna» og «Skrik» i tillegg til 12 000 andre malerier, 18 000 grafiske trykk, 6 skulpturer og forskjellige andre gjenstander.

 

Pushwagner Gallery

Pushwagner er en av Norges førende samtidskunstnere, som har oppnådd bred International annerkjennelse i de senere årene. Besøk hans galleri på Tjuvholmen i Oslo og opplev noen av hans mest kjente verk.

 

Hotell i Oslo

First Hotel Grims Grenka og First Hotel Millennium ligger sentralt, tett på de fleste museer og attraksjoner i Oslo. Så hvis du ønsker å spare tid og penger, og samtidig nyte noe av det beste byen har å by på, så book ditt opphold på et av våre hoteller i Oslo.

Bestill ditt hotellrom her!