Bestill rom

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

Familieferie i Oslo

Det er noe for hele familien når turen går til Oslo. Byen byr på mange utendørsaktiviteter og spennende attraksjoner, som familieparken Tusenfryd og de mange offentlige svømmehallene. Om vinteren kan familien gå på skiturer og ta del i andre vinteraktiviteter – kun få minutter fra våre hoteller i Oslo.

Tusenfryd

Tusenfryd er Norges største fornøyelsespark og ligger bare 40 minutter sør for Oslo. Her er det omtrent 30 attraksjoner for alle aldre, i tillegg til en rekke restauranter og morsomme aktiviteter. På våre hoteller i Oslo kan du få tips og veiledning, slik at du får en hyggelig dag i fornøyelsesparken.

 

Frognerbadet

Hvorfor ikke ta en sommerdukkert i en svømmehall, mens du bor på et av våre hoteller i Oslo? Frognerbadet er en veldig populær svømmehall med både stupetårn, vannsklier og barnebassenger. Badet har noe for alle aldre og ligger ved siden av Vigelandparken .

 

Vigelandsparken

En av de mest besøkte severdighetene i Oslo er den unike Vigelandparken med over 200 skulpturer i bronse, granitt og støpejern. Parken er også et veldig populært utfluktsmål om sommeren blant folk i Oslo. Ta med familie eller venner og tilbring tiden under åpen himmel. Spill ballspill, nyt en piknik eller besøk restauranter i nærheten. Hvis du bor på et av våre hoteller i Oslo, så er en tur i Vigelandsparken en god måte for å møte de lokale.

 

Korketrekkeren

En av Oslos største attraksjoner er naturen som ligger rundt byen. Her kan du både gå på tur og oppleve spennende og morsomme aktiviteter som Korketrekkeren , som er en 2 km lang akebakke med et fall på 255 meter. Lei en kjelke på bakketoppen og begi deg ut på en herlig aketur. Du kan ta tunnelbanen fra et av våre sentrale hoteller direkte ut til akebakken, som kun har åpent om vinteren.

 

Hotell i Oslo

First Hotel Millennium er det perfekte sted å bo når man er på familieferie i Oslo.

Book ditt hotellrom her!