Bestill rom

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

Byliv i Oslo

Oslo er for tiden Europas hurtigst voksende by, men også et av verdens beste steder å bo. Her gir noen av våre unge kolleger på First Hotels, som alle bor i Oslo, sine lokale tips om urbane opplevelser i Oslo. Når du bor på et av våre hoteller i Oslo, så bor du i hjertet av byen og har bylivet like utenfor døren.

Festivaler og konserter

Oslo byr på et bredt spekter av festivaler og konserter. Hvis du deltar på en utstilling eller konferanse i Oslo – eller er her for å oppleve favorittbandet ditt – så ligger de fleste av byens spillesteder og konferanselokaler enten innenfor kort gåavstand fra våre hoteller eller er lett tilgengelige med offentlig transport. En komfortabel seng venter på deg på et av våre hoteller etter konserten, konferansen eller utstillingen!

Våre hoteller i Oslo hjelper deg med å planlegge ditt opphold og gir tips om, hva som skjer i byen.

Finn en oppdatert liste over populære festivaler og konserter i Oslo

Finn de mest populære festivaler og konsertsteder i Oslo

 

Oslos natteliv

Oslo har noe for alle, uansett om du har lyst på en lekker cocktail eller kunne tenke deg å slappe av i en lounge eller danse utover de tidlige morgentimene på en nattklubb. Start kvelden på takterrassen eller i lobbybaren på First Hotel Grims Grenka og besøk deretter noen av byens spennende nattklubber og barer. Velg et av våre hoteller i Oslo, så er du tett på alt.

 

Hotell i Oslo

First Hotel Grims Grenka og First Hotel Millennium ligger i byens sentrum tett på de fleste av byens nattklubber og barer, noe som gjør det enkelt å oppleve Oslos natteliv.

Bestill ditt hotellrom her!