Bestill rom

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

Museer i Bergen

Det finnes museer i Bergen for enhver smak. Noen passer ypperlig for de små, mens andre vil gi historieinteresserte en fantastisk dag. Dessuten finnes det flere museer med kunst og musikk for deg som liker det. Her får du en oversikt over de mest interessante museumsopplevelsene i Bergen!

VilVite Opplevelses- og vitensenter

VilVite er det perfekte stedet for deg som er på tur til Bergen med barn. Her kan de leke og lære i over 100 ulike, interaktive installasjoner og eksperimenter. Du kan teste deg selv i alt fra vintersportøvelser, lage egen værmelding i værstudio eller ta på deg en såpekåpe.

VilVite ligger kun 5 minutter å gå fra Florida-stoppet på bybanen og cirka 6 minutter til fots fra vårt hotell i Bergen sentrum, First Hotel Marin.

Det skjer mye spennende på Vilvite. Få oppdatert program og inngangspriser finner du her!

Bergenhus festning - Håkonshallen

Bergenhus festning ligger i enden av Bryggen i Bergen og er spennende for både voksne og barn. Her kan du klatre i mørke, trange trappeganger helt opp til taket på Rosenkrantztårnet eller måpe av synet av den ærverdige Håkonshallen.

Er du heldig med tidspunktet, kan du oppleve spesielle tilstelninger og festivaler som arrangeres på området, eller bestille billetter til utendørskonsert på Koengen. Det tar cirka 9 minutter å gå fra First Hotels Marin i Bergen til Bergenhus festning. Bygningene er del av Bymuseet i Bergen som inneholder flere interessante steder å utforske, blant annet Lepramuseet og Gamle Bergen.

Hanseatisk museum og Schøtstuene

Fra 1350 til 1750 var de tyske kjøpmennene fra Hansaforbundet en stor del av det Bergenske bybildet. På Hanseatisk Museum, som ligger på Bryggen i Bergen, får du se hvordan de drev med handel. Sammen med en guide går du gjennom de forskjellige rommene i gården, samt vinterhallen Schøtstuene, og utforsker gjenstander fra den tiden.

Hanseatisk museum ligger 1 minutt å gå fra First Hotels i Bergen.

Les mer om Hanseatisk Museum her!

Troldhaugen Edvard Grieg Museum

På Troldhaugen kan du se gjenstander fra Edvard Grieg sitt liv eller oppleve Griegs musikk i Troldsalen, samtidig som du nyter utsikten som inspirerte den kjente komponisten. Troldhaugen er villaen hvor ekteparet Edvard og Nina Grieg bodde de siste 22 årene av Edvard Grieg sitt liv. Området inneholder også Komponisthytten, Troldsalen og gravstedet til både Edvard og Nina Grieg.

For å komme deg til Troldhaugen kan du kjøre, eller ta bybanen. På bybanen hopper du av på Hop, cirka 22 minutter fra sentrum. Deretter er det cirka 25 minutter å gå. Følg skiltene!

Få oversikt over konsertene på Troldhaugen her!

KODE - Kunstmuseene i Bergen

Det fine i Bergen er at de største kunstmuseene er samlet på samme plass, nemlig rundt lille Lundgårdsvann, rett ved Festplassen. Her finner du kunstmuseer med blant annet Munch og flere midlertidige utstillinger med kunst, kunsthåndverk, design og musikk. Kjøper du først billett til et av kunstmuseene, får du tilgang til alle.

KODE ligger cirka 11 minutter å gå fra First Hotels i Bergen.

Sjekk hvilke kunstutstillinger du finner i Bergen her!

 

 

 

Hotell i Bergen

Det finnes mange museer i Bergen og det er stor sannsynlighet for at du finner et museum som interesserer deg. Finn det museumet du leter etter her eller ta kontakt med resepsjonen, dersom du bor på First Hotel sitt hotell i Bergen sentrum.

Book overnatting på First Hotel Marin her!