Bestill rom

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

Fløibanen og Fløyen

Fløibanen er en del av bybildet i Bergen, og du kan ikke unngå å få øye på kabelbanen som slynger seg opp fjellsiden, kun et lite steinkast fra Bryggen og First Hotels Marin i Bergen.

Fløibanen

Fløibanen er en kabelbane som tar deg opp til Fløyen. Turen opp, som tar 5-8 minutter, er en av Bergens mest kjente attraksjoner. Bor du på et hotell i Bergen, bør du virkelig ta deg turen opp til Fløyen og nyter den majestetiske utsikten.

De to vognende Rødhette og Blåtann har avganger hvert kvarter og siste tur går kl elleve på kvelden. Så enten du er morgenfugl eller b-menneske, så er en tur med Fløibanen til toppen av Fløyen en overkommelig utflukt.

Fantastisk utsikt

På toppen av Fløyen kan du stå lenge og bare stirre utover Bergen sentrum og fjellene som omkranser denne vestlandsbyen. Her er du såpass nær byen at du vil kunne peke ut alle de kjente landemerkene uten problemer, samtidig som du kan se langt utover fjorden og ut mot havet.

Det er en helt spesiell utsikt som du ikke må gå glipp av.

Mange turmuligheter

Vel oppe på Fløyen er det også andre ting du kan finne på. Barna kan boltre seg på byens beste lekeplass, og i utvalgte perioder kan du nyte mat og drikke på Fløien Folkerestaurant. Det arrangeres også aktiviteter for barn, konserter, utekino og mye annet gøy for både store og små gjennom hele året.

nettsiden til Fløyen, kan du lese mer om hvilke aktiviteter som er aktuelle når du er i Bergen!

Fra Fløyen kan du også gå turer i skog og fjell. Det finnes alt fra korte turer, som er perfekte for småbarnsfamilier, til dagsturen over vidden til Ulriken for de mer erfarne turgåerne.

Se 10 forskjellige turmuligheter fra Fløyen her!

 

Fantastisk utsikt

Mange turmuligheter

Billetter til Fløibanen

Hotell nær Fløibanen

Ønsker du å bo på et hotell i Bergen som ligger nær Fløibanen og Fløyen, er First Hotel Marin et godt alternativ.

Book overnatting her!

Billetter til Fløibanen

Fløibanen har åpent hver dag hele året! Ønsker du å ta turen opp og se på utsikten, kan du enten kjøpe Fløibanebilletter på nett eller i billettluken på nedre stasjon. For å slippe køer, lønner det seg nok å kjøpe billetter på forhånd - spesielt i turistsesongen midt på sommeren.