Bestill rom

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

Akvariet i Bergen

Er du på besøk i Bergen med barna og ønsker å finne på noe en regnværsdag? På Akvariet i Bergen kan du se pingviner, oppleve sjøløveshow og være med når seler og krokodiller blir matet.

Pingviner i Akvariet i Bergen

Norske og tropiske fisker

Foruten de mest populære dyrene, som pingvinene og selene, har barna også muligheten til å lære om de forskjellige fiskene som finnes i den norske faunaen. Her kan dere komme nært på alt fra majestetiske hummere til skumle steinbit.

I den tropisk seksjonen kan dere oppleve krokodillefôring, møte slanger og reptiler, samt vandre gjennom haitunnelen. Akvariet i Bergen er Norges største akvarium og en av Bergens største attraksjoner. Det er ikke uten grunn!

Aktiviteter for store og små

På Akvariet i Bergen finnes det mange forskjellige aktiviteter dere kan bli med på, som gjør turen til Akvariet ekstra spennende. Bli med på Ekspedisjon Regnskogen hvor dere ved hjelp av kart og oppgaver, alene eller sammen med andre, får se iguaner, hissige pirajaer, knallgule anakondaer, samt studere sommerfugler, aper og skilpadder på nært hold.

Akvariet har et daglig program hvor du kan sjekke tidene for fôring, kinofilmer i 2D og 3D og andre aktiviteter. 

Her finner du oppdatert program fra Akvariet i Bergen.

 

Sjøløve på Akvariet i Bergen

Besøkende på Akvariet i Bergen

Hotell nær Akvariet

Bor dere på hotell i Bergen sentrum, er det et perfekt utgangspunkt for en tur til Akvariet. Fra First Hotel Marin tar det cirka 20 minutter å gå ut til tuppen av Nordnes, hvor du finner Akvariet rett ved Nordnesparken.

Book overnatting i Bergen her!

Åpningstid

Akvariet har åpent alle dager i uken bortsett fra enkelte helligdager. Her finner du åpningstidene til Akvariet.

Billetter

Billetter kjøper du i billettluken ved inngangsdøren! Prisene varierer med sesong og alder.