Bestill rom

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

Et kulinarisk mekka

Et kulinarisk mekka

Over det siste tiåret har danskene lykkes i å plassere hovedstaden på verdensmatkartet. Restaurant Noma, som kan vise til hele to stjerner i Michelin Guiden, har tatt kjøkkenet til et helt nytt nivå. Med  mer en ti Michelinsjerner i byen er København virkelig en av Skandinavias store gourmetbyer. Her kan du virkelig få testet smaksløkene. Hva med en romantisk middag for to?

Barnas valg

Barnas valg

København har mange muligheter om du har med barn. Mange av restaurantene har både barnestoler og barnemenyer for de minste.

Vi anbefaler dessuten:

Restaurant BioMio i det fasjonable Meatpacking District, som er en del av Københavns gamle slakterområde, serverer organisk og god mat tilrettelagt for barna. BioMio First Hotel Mayfair.

På budsjett

På budsjett

I takt med at den globale finanskrisen har fått et fastere grep rundt lommeboken og tvunget restauranter til å stenge dørene, har en ny overlevelsestrend blomstret opp; enkelheten. De grandiose menyene med et hav av retter er borte og erstattet av enkle gode tilbud som gjør godt for både magen og lommeboken.

Mange restauranter kan friste med lekre og rimelige trerettersmenyer rundt 200 danske kroner.

På First Hotel Kong Frederik finner du The Italian. Her er konseptet enkelt; perfekt pizza og nydelig pasta. Du finner også andre go`biter fra menyen.

Vi anbefaler også:

  • La Galette i det latinske kvarteret
  • Madklubben - desse vil du finne flere plasser rundt om i København 
  • Nose2Tail - i Meatpacking District i nærheten av First Hotel Excelsior