Bestill rom

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

Shopping i København

Shopping i København

København er en lekeplass for alle shoppinglystne. Her er noe for en hver smak enten du er en interiørelsker, kunst eller antikvitetsamler, leter etter gode second hand funn, eller er ute etter det siste innen mote. Verdenskjente København Fashion Week legger grobunn for noen av Skandinavias beste butikker.

Du finner alt innen gåavsatnd fra våre hoteller; First Hotel Twentyseven, First Hotel Kong Frederik, og First Hotel Mayfair.

Vintage og Retro

Vintage og Retro

Har du din egen unike stil og liker å finne klær som du garantert ikke ser igjen når du kommer hjem? Da skal du så absolutt ta turen til København. Byen blomstrer av lekre vintagebutikker som både du og garderoben din kommer til å elske. Er du retrofrelst finner du garantert noe å føye til på ønskelisten.

Om du derimot ikke bryr deg så mye om merker, skal du ta turen til en av alle second hand-butikkene rundt om i byen. På Kultorvet ligger den store second hand-butikken Folkekirkens Nødhjelp som er en hjelpeorganisasjon for mennesker i den tredje verden. Alle inntektene deres går til å hjelpe andre.

Dansk Design

Dansk Design

Dansk design er kjent over hele verden og er en av tungvekterne når det gjelder tidløs enkelhet, kvalitet og funksjon. Leter du etter møbler, kongelig porselen eller det siste innen det tekniske er København det rette stedet for deg som leter etter dansk kvalitetsdesign.

Utforsk de store showrommene - mange av dem er spennende kombinasjoner av museum, galleri og butikk. First Hotel Twentyseven er innredet med dansk design og er et perfekt valg for deg som elsker interiør og design.

Besøk disse butikkene:

- CASA Shop
- Bruun Rasmussen
- Danish Design Center
- GUBI Showroom Copenhagen
- Montana Mobile
- Danish Furniture Art and Design

Om du ikke har tid til alle, sett i alle fall av tid til Illums Bolighus.

Kjøpesentre

Kjøpesentre

Som alle andre internasjonale metropoler tilbyr København et stort utvalg av kjøpesentre og shopping. I hjertet av København finner du Magasin og Illum. Begge sentrene har en rik historie som strekker seg tilbake til 1800-tallet og tilbyr et brett sortiment av klær, interiør, kosmetikk, mat og vin.

Både Magasin og Illum ligger i nærheten av First Hotel Twentyseven og First Hotel Kong Frederik.

Bor du på noen av våre hotell, First Hotel MayfairFirst Hotel Kong Frederik eller First Hotel Twentyseven, har du kort vei til Fisketorvet Shoppingsenter som tilbyr Skandinavias størsta Cinemaxx.

Du kan også ta turen til Field´s som er Skandinavias førstevalg når det gjelder shopping og underholdning. Field´s ligger enkelt til både via tunnelbanen og bil. Du finner en stor parkeringsplass med over 3000 parkeringsplasser tilknyttet sentret.

De fleste av Københavns kjøpesentre har utvidet åpningstider.