Bestill rom

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

Nasjonalmuseet

Nasjonalmuseet

Nasjonalmuseet er Danmarks største museum for kulturell historie. Museets hovedattraksjon er en klassisk 1700-talls herregård, som ligger to minutter fra First Hotel Twentyseven och First Hotel Kong Frederik.

Nasjonalgalleriet

Nasjonalgalleriet

Nasjonalgalleriet i København er et fantastisk museum for kunstelskere. Ingen andre museum i Danmark tilbyr et så stort og variert utvalg av historiske kunstverk. Her finner du alt fra renessansekunst til banebrytende moderne nåtidskunst. Drøm deg bort mellom malerier, skulpturer, skisser, grafikk, fotografi, videokunst og instalasjoner. Her får du 700 år med kunst servert på sølvfat. Dra og bli inspirert!

Ny Carlsberg Glyptotek

Ny Carlsberg Glyptotek

Ny Carlsberg Glyptotek er et kunstmuseum av internasjonalt format i hjertet av København. Her finner du over 10 000 kunstverk delt opp i to spektakulære samlinger.

Det ene viser verk fra middelhavets vestlige kulturvugge. Den andre viser dansk og fransk kunst fra 18 og 1900-tallet. Bare museets arkitektur i seg selv er vel verdt et besøk.

Louisiana

Louisiana

Det moderne museet Louisiana ligger på strandkanten av Humlebæck, 35 km nord for København. Louisiana har en stor permanent kunstsamling med over 3000 verk, og er med dette en av de største i Skandinavia. Museet er et av Danmarks mest besøkte og huser kunst helt tilbake fra andre verdenskrig og frem til i dag.