Bestill rom

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

Gratis i København

Gratis i København

København har mye å tilby når det gjelder severdigheter, både de som koster penger og de som er helt gratis. Her er noe av det København kan friste med som ikke koster deg en krone.

Enjoy!

Den lille Havfruen

Den lille Havfruen

Den verdensberømte bronsjestatuen av Den lille Havfruen ligger rett ved vannet på Langelinie, ikke langt fra Kastellet.

Den lille statuen (bare 1,25 meter høy) er basert på den danske forfatteren Hans Christian Andersens eventyr og er en av Københavns mest kjente ikoner og en meget stor turistattraksjon.

Kunstneren Edvard Eriksen laget bronsjestatuen som stod klar 23 august i 1931. Et besøk vel verdt.

Christiania

Christiania

Historien om Christiania er en fargesterk, lang og kampfylt fortelling med både seier og nederlag. Alt startet i 1971 når drømmen om et fritt liv og et samhold uten regler tok form. I dag lever ca 1000 personer i bydelen Christiania som styres kollektivt i en sterk 70-talls atmosfere.

Christiania ligger ved Christianshavn og elskes av mange, men har også blitt et debattemne på grunn av deres meget liberale syn på hasjbruk.

Ta en tur til Christiania og opplev den spesielle stemningen og alternative "way of living". Her finner du også mange eco-restauranter, workshops, gallerier og musikkfestivaler. Den Grå Hal er verdt et besøk om sulten kommer snikede.

Botanisk hage

Botanisk hage

Botaniske hage ligger rett ved First Hotel Østerport i København sentrum.

Botanisk hage er et levende museum med  Danmarks  største samling av vekster. Hovedmålet til Botanisk hage er å bevare det taxonomiske mangfoldet til forskning, læring og til allmenninteressen. Her finnes også verdens største samling av pressede vekster og sopp.

Åpningstider:

1.mai - 30. september :
Hver dag fra 8.30 - 18.00

1.oktober - 30. april
Mandag stengt.
Tirsdag - søndag 8.30 - 16.00

Gratis inngang!