Bestill rom

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

Ting å gjøre i København med barn

Barnas København

Barnas København

København er en svært barnevennlig by. På busser og tog finner du seter som er reservert til barn. Restauranter har barnestoler og barnemenyer slik at spiseopplevelsen bli perfekt for alle. På museum, gallerier og annen underholdning gjelder egne barnepriser. Alt ligger til rette for en storbyreise for hele familien.

Har du aldri vært på Tivoli i København? Da skal du så absolutt reise dit. Har du vært der før? Da vil du så klart reise tilbake! På Tivoli finner du alt en fornøyelsespark skal ha – og litt til!

København har mange plasser å besøke om ditt reisefølge også består av den yngre garde.

Tivoli

Tivoli

Eventyret begynner når du forlater hverdagen og blir trollbundet av Tivoli. Den store fornøyelsesparken har rikelig å tilby både for store og små. Vi garanterer morro og slitne magemuskler. Velkommen til både barn og voksne.

Tivoli er den mest besøkte fornøyelsesparkene i Europa. Hvert år kan de lokke med en ny attraksjon, en ny restaurant og ny underholdning. Tivoli kan også friste med store grønne områder, parker med mange spennende blomster og så klart sitteplasser der du og din familie kan ta en pust i bakken. En romantisk liten ting å nevne er at når mørket senker seg på svale sommerdager, tennes lys og lamper som lager den perfekte stemningen for en uforglemmelig romantisk tur i pariserhjulet.

Dyreparken

Dyreparken

Dyreparken i København ligger bare fem minutter med buss eller 15 minutter på fot fra mange av våre hoteller i København.

I løpet av de siste fem årene har dyreparken i København gjennomgått mange spennende forandringer. Nå kan du se både elefanter, giraffer og mange andre eksotiske dyr.

Dyreparken er også kjent for sitt barneområde der du og din familie kan ride på ponny, hilse på en morsom geit eller til og med konkurrere mot en kanin. Det blir garantert en mosom dag for alle.

 

Experimentarium

Experimentarium

Er en unik og lærerik plass for både  barn og voksne. I gjennomsnittet vil det ta dere rundt fire timer på Experimentarium, men vil dere bli lengre er dere så klart velkommen til det.

 

Dyrehavsbakken

Dyrehavsbakken

Dyrehavsbakken er verdens eldste fornøyelsespark, med en historie som strekker seg hele  425 år tilbake. Bakken ligger i et av de flotteste områdene utenfor København.

På Bakken kan du glede deg over hele 130 forskjellige attraksjoner. Alt fra berg-og dalbaner, spillhaller, lykkehjul, skytebaner og danseklubber . Klovnen Pjerrot underholder flere ganger om dagen for de aller minste utenfor sitt lille hvite hus. Dessuten har dere muligheten til å få oppleve Danmarks største revy – Cirkusrevyen, som leverer en skikkelig fest med latter og sang for hele familien.

Skulle dere bli sultne i løpet av dagen finnes det 40 ulike spisesteder å velge mellom. Mmm!

Gratis inngang!

Hopp i havet!

Hopp i havet!

Slappe av på en strand midt i byen eller ved havnen? Valget er ditt! Vannet ved havnen er like rent som i havet så ikke nøl med å teste badetemperaturen.

Havnebadet på Islands Brygge inne i København består av flere ulike plattformer som omgir fem bassenger. Det finnes to barnebassenger og to voksenbassenger. Og et for de som vil hoppe, stupe og bli våt i håret.

Tre kilometer utenfor København sentrum finner du Amager Strandpark. Amager er den nye bystranden med plass til alle typer strandliv. Perfekt for både barnefamilier og for de som vil slappe av med en god bok i behagelige omgivelser.

Rundetårn

Rundetårn

Rundetårn er en av Danmarks mest populære bygninger.

Rundetårn ble bygd av Christian IV mellom 1637 og 1642. Fra begynnelsen var dette en del av Trinitatiskomplekset som besto av kirke, bibliotek og observatorium i en og samme bygning. Dette er en kul plass for både barn og voksne og har en spektakulær utsikt over Københavns tak.