Bestill rom

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

Hageforeningen

Hageforeningen

Hageforeningen er en av de best bevarte parkene i 1800-tallsparkene i Europa. Her finner du tusenvis av roser i vakre roseparker og frodige skogsområder. I det flotte glasspalasset Palmhuset, som ble bygd i 1878, finner du eksotiske vekster i deilig middelhavsklima. Finn fred og ro midt i Gøteborgs sentrum – ta en tur til den vakre Hageforeningen.

 

Domkirken

Domkirken

Domkirken i Gøteborg ble bygd i 1815 og er tegnet av C. W Carlberg. Kirken ligger på Västra Hamngatan og er deilig plass til ettertanke, ro og fred. Er du heldig kan det hende du går deg på en av konsertene i kirken. Sett deg på en av benkene, ta inn atmosferen og steng mas og tjas ute.

Kungstorget og Mathallen

Kungstorget og Mathallen

First Hotel Avalon ligger like ved Kungstorget og Mathallen. Dette er Gøteborgs største markedsplass og her finner du alt du trenger for å fylle opp piknikk-korgen. Fersk frukt, grønnsaker, egg, blomstrer, kjøtt, fisk og mye mer. Mathallen ble bygd i 1889 og er vel verdt et besøk uansett om om du skal handle eller ikke. Her finnes matvarer fra alle verdenshjørner og fra lokale produsenter fra Gøteborg og vestkysten.

Rådhuset

Rådhuset

Liker du gamle byggninger skal du ta turen til Rådhuset. Rådhuset er den eldste profane byggningen i Gøteborg og ble bygget i 1642 – 55 og fungerte som magasin for krigsmakten og som våpenarsenal. Rådhuset har til og med fungert som Rikssal i 1860, Historisk museum og garnisjonskirke. I dag fungerer det som øvings- og konsertsal for Gøteborg Wind Orchestra. her finner du også gullsmed, en glasshytte, keramiker, landhandel, urmaker og gavebod. På den koselige kafeen finner du lett mat og god drikke.

Les mer