Bestill rom

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

Liseberg

Liseberg

Liseberg er Skandinavias største fornøyelsespark og en av de største i Europa. Finn dine favoritter blandt Lisebergs 35 ulike attraksjoner, nyt parkområdet og skogen. Sveriges mest populære artister står ofte på Stora scenen på Liseberg.

 

Universeum

Universeum

Åtte ulike haityper,regnskog med aper, giftige frosker, eksotiske fugler og universets uendelige dyp – Universeum er virkelig verdt et besøk. Universeum er nordens største vitenskapssenter og ligger sentralt til i Gøteborg. Syv etasjer med alt fra regnskog, akvarier til solsystem og nøtter som du skal knekke.

Slottskogen Dyrepark

Slottskogen Dyrepark

I Slottsskogen kan både barn og voksne lære mer om de nordiske dyrene og naturen rundt oss. Her finnes alt fra elg til hjort, seler, gjesser og hester. Følg gangveien i Barnas dyrepark og se på dyrene, kanskje du til og med kan få klappe dem. Dessuten har du mulighet til å få ri på Gotlandsponnien.

Selene mates hver dag kl. 14.00
Pingvinene mates hver dag kl. 14.30

 

Paddanbåtene

Paddanbåtene

Ta en tur på vannet. Med Paddanbåtene får du en guidet tur av Gøteborg langs kanalene, under 20 broer og ut i havnen. Lær om Gøteborgs historie og forsvar, se de gamle klassiske skipsverftene og hvordan byen har utviklet seg fra 1600-tallet frem til i dag.