Bestill rom

(Er du fleksibel på dato? Se priskalenderen. )

  • Alle barn mellom 0-12 år bor gratis i foreldrenes seng
  • 12+ = voksen
  • Ekstraseng eller sprinkelseng = kr 200,-per døgn

Hvis du har en firmakode eller kampanjekode kan du skrive den inn her. Du kan også bli First Business Deal-kunde og få flere fordeler. Send søknad her.

UNN DEG EN TUR TIL KØBENHAVN

København

Hvorfor ikke unne deg en tur til vidunderlige København med sine spennende bydeler, levende gateliv og impulser fra den store verden? Bo på nyrenoverte og lekre First Hotel Mayfair i hjertet av byen. København har attraksjoner for enhver smak – fra fornøyelsesparken Tivoli, museer, og historiske bygninger som Amalienborg Slott. Byen er også berømt for sine smørbrød, og har gastronomi i verdensklasse. Opplev dette og mye mer med First Hotels, som har fem hyggelige hoteller i København.
  

Les mer om København og bestill hotell her!

OSLO

Oslo

Opplev Norges hovedstad fra ett av våre hotell lokalisert midt i sentrum av byen. Se Operaen, gå på konsert, spis på Grünerløkka eller ta båt ut til en av badestrendene i en av verdens mest grønne og miljøvennlige byer i følge Reader's Digest.

    

 

Les mer om Oslo

STOCKHOLM

Stockholm

Stockholm er et utmerket storbyvalg. Den er kosmopolitisk og har alle fordeler som du forventer av en metropol. Likevel er Stockholms størrelse ikke mer avskrekkende enn at du raskt får oversikt og trygghet. Vi kan si at den har så å si alle verdensmetropolenes fordeler, men svært få av dens ulemper.

  

Les mer om Stockholm

GØTEBORG

Gøteborg

Gøteborg er Sveriges nest største by, og de seneste årene har byen blitt forvandlet fra en industriell kystby til en moderne kultur og sportsby. Opplev Liseberg, klubbene på "Avenyen" og de moderne restaurantene ved å bo på ett av våre moderne hotell i Gøteborg.
  

Opplev First Hotels Gøteborg

MADRID

Madrid

Bo på ett av de 20 First Hotels i Madrid og oppdag en av Europas største hovedsteder. Den spanske hovedstaden er en by full av kultur og historie – den tredje største byen i Europa, etter London og Berlin.

Opplev First Hotels & Madrid

BARCELONA

Barcelona

Bo på et av First Hotel Petit Palace-hotellene i hjertet av Barcelona, og opplev en av Europas mest spennende destinasjoner. Barcelona er Spanias nest største by, og en viktig turistdestinasjon med museer, gode restauranter og et pulserende natteliv. Barcelona har også praktfull natur og strender.

  

Opplev First Hotels & Barcelona

BERGEN

Bergen

Bo på First Hotels i Bergen og dra på oppdagelsesferd i den pulserende byen med historiske opplevelser, musikk og inspirerende gastronomi. Vi kan anbefale på det varmeste at du ber vårt personale på First Hotel Marin om tips og ytterligere informasjon om byens arrangementer, attraksjoner og opplevelser.

 

Opplev First Hotels & Bergen

MALMØ

Malmø

First Hotels har to hoteller i Malmö: First Hotel Jörgen Kock og First Hotel Mortensen. Malmö er Sveriges tredje største by. Byen, som man antar at ble grunnlagt i 1275, ble opprinnelig rik på grunn av det gode fisket i området.

 

I dag er Malmö en blomstrende by med en rik kulturarv. Byen er en del av den transnasjonale Øresundsregionen, som er knyttet til København i Danmark med Øresundsbroen. Malmö har mange parker og rekreasjonsområder.

 

Opplev Malmø & First Hotels